Geborduurde of een bedrukte kledinghoezen?

Een gemiste kans.
Als detaillist krijg je soms kant en klare kledinghoezen meegeleverd van de merken die je in de winkel verkoopt. Dit is uiteraard gemakkelijk en het drukt de kosten, maar eigenlijk is het een gemiste kans!

Voor de naamsbekendheid van jouw winkel zijn kledinghoezen bedrukt of geborduurd met je eigen naam veel beter en vergen slechts een kleine investering.  Naast het aanbrengen van je winkelnaam kun je een kledinghoes qua kleur, formaat en overige opties helemaal naar eigen wens samenstellen, zodat je een product creëert dat perfect bij de identiteit en uitstraling van je winkel past.

Wat kost een eigen kledinghoes laten maken eigenlijk?
Prijzen van bedrukte kledinghoezen variëren tussen € 0,85 en € 2,20 per stuk.
De kosten worden bepaald door factoren als formaat, materiaalsoort, het aantal drukkleuren, eventuele extra opties en van het feit of de hoezen rechtstreeks bedrukt uit China kunnen worden geleverd of dat ze in Nederland nog van een bedrukking moeten worden voorzien.

Alle kledinghoezen worden in China geproduceerd, maar wanneer ze daar ook van uw bedrukking kunnen worden voorzien is dit veel voordeliger dan wanneer dit in Nederland nog moet gebeuren. De lage loonkosten in China biedt U nog meer mogelijkheden. Wat dacht u ervan om uw winkelnaam op een kledinghoes te laten borduren bijvoorbeeld?

Maar hoeveel hoezen moet ik dan bestellen?
De minimale afname voor een bedrukte kledinghoes is 250 stuks. Bij dit aantal worden de hoezen in Nederland bedrukt. Vanaf 1.000 stuks hebben we al de mogelijkheid de hoezen compleet naar wens in China te laten maken.

Hoe snel kan ik een kledinghoes met logo geleverd krijgen?
Heb je snel hoezen nodig omdat je door je voorraad heen bent of sta je op het punt een winkel te openen, dan kunnen we binnen 2 weken jou kledinghoes met bedrukking leveren. Een spoedgeval lossen we op binnen enkele dagen!  Is er geen haast bij, dan kunnen de hoezen op de meest voordelige wijze in China worden gemaakt. De levertijd is dan 12 weken. Door ze (of een deel) te laten invliegen kan dat (tegen extra kosten) ook 6 weken sneller.


Laat een reactie achter


Powered By IK Facebook Plugin